Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Η βάση του PSUV εγκρίνει την υποψηφιότητα του Νικολάς Μαδούρο για τις προεδρικές εκλογές

Οι δομές βάσης του Ενωμένου Σοσιαλιστικού Κόμματος της Βενεζουέλας αναποκρινόμενες στο κάλεσμα για πρωταγωνιστική συμμετοχή,   συμμετείχαν με τρόπο ιστορικό στις  συνελεύσεις για την ανάδειξη του υποψηφίου της Επανάστασης, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που όρισε η Εθνική Διεύθυνση την Τετάρτη 6 Μαρτίου.

Για την κομματική βάση του PSUV, κάθε εκλογική διαδικασία αποτελεί πρόκληση να αποδείξει την ικανότητά τοης για κινητοποίηση, οργάνωση, ηγεσία και καινοτομία, και κατά τη διάρκεια των συνελεύσεων τα κοινωνικά δίκτυα χρησίμευσαν για να ακουστεί η φωνή του λαού.


Μέσω "ζωντανών" μεταδόσεων στα κοινωνικά δίκτυα, η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων οπτικοποιείται και οι χρήστες αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.


Κάθε μέλος των δομών εκφράζει την υποστήριξή του προς τον υποψήφιο Νικολάς Μαδούρο και αναφέρει τα κίνητρά του, ενώ η πλειοψηφία συμφωνεί ότι ο σημερινός εθνικός ηγέτης είναι ένας άνθρωπος με ισχυρό χαρακτήρα που έχει αγωνιστεί ακούραστα και επιτυγχάνει την ανάκαμψη της χώρας.

Για το λόγο αυτό, η βάση του κόμματος αποφάσισε να υποστηρίξει τον υποψήφιο Νικολάς Μαδούρο προκειμένου να επιτευχθεί μια ευημερούσα Βενεζουέλα για όλους.

Bases del PSUV postulan a Nicolás Maduro como candidato a elecciones presidenciales | Cuatro F

Αναρτήσεις ιστολόγιου