Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Η εκστρατεία "Comando Venezuela Nuestra" ξεκινά στις 4 Ιουλίου με πορείες σε 70 πόλεις

Ο Χόρχε Ροντρίγκες υπενθύμισε ότι τα 70α γενέθλια του Κομαντάντε Τσάβες συμπίπτουν με τις προεδρικές εκλογές της 28ης Ιουλίου.

Η "Comando de Campaña Venezuela Nuestra" (Διοίκηση της εκστρατείας η Βενεζουέλα μας) θα ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία στις 4 Ιουλίου με περιοδεία σε 70 πόλεις της χώρας, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Ενωμένου Σοσιαλιστικού Κόμματος της Βενεζουέλας (PSUV) και του Μεγάλου Πατριωτικού Πόλου (GPP), Νικολάς Μαδούρο Μόρος.

Στο πλαίσιο αυτό, ο εθνικός συντονιστής της Διοίκησης, Χόρχε Ροντρίγκες, δήλωσε ότι "την Πέμπτη 4 Ιουλίου ξεκινά η προεκλογική εκστρατεία. Θα καταλάβουμε 70 πόλεις της Βενεζουέλας με γιγαντιαίες πορείες για τα 70 χρόνια του Ούγκο Τσάβες".

Ομοίως, ο Χόρχε Ροντρίγκρε υπενθύμισε ότι τα εβδομηκοστά γενέθλια του Κομαντάντε Τσάβες συμπίπτουν με τις προεδρικές εκλογές στις 28 Ιουλίου και δήλωσε ότι θα πραγματοποιηθούν δύο μαζικές πορείες στην πρωτεύουσα Καράκας.



"Στο Καράκας, θα το καταλάβουμε πλήρως, σε μια γιγαντιαία πορεία που θα ξεκινήσει από το Petare προς το Miraflores", καθώς και μια άλλη κινητοποίηση που θα ξεκινήσει από την Catia με τον ίδιο προορισμό προς το προεδρικό μέγαρο.

Πρόσθεσε επίσης ότι "έχουμε καταγράψει 20.000 μοτοσικλέτες και θα συνεχίσουμε να αυξάνουμε γιατί ελπίζουμε να έχουμε τόσες μοτοσικλέτες όσες δεν έχουμε δει ποτέ στην ιστορία αυτής της πόλης", τόνισε ο Rodríguez.

Ομοίως, η εκτελεστική αντιπρόεδρος Ντέλσυ Ροντρίγκες εκτίμώντας την προεκλογική εκλογική πρόβα, υποστήρικε ότι είναι μια πλήρης άσκηση της κυριαρχίας μας. "Ο λαός της Βενεζουέλας βγήκε μαζικά, με ενθουσιασμό, για να συμμετάσχει σε αυτή την πρόβα της μεγάλης νίκης που θα έχει η Βενεζουέλα με τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο στις 28 Ιουλίου", είπε.

 Campaña del Comando Venezuela Nuestra iniciará el 4 de julio con marchas en 70 ciudades - teleSUR (telesurtv.net)

Αναρτήσεις ιστολόγιου