Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Το "Somos Venezuela" προτείνει τον Νικολάς Μαδούρο ως υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές ~ (+video)

Tο Κίνημα "Somos Venezuela" (Είμαστε Βενεζουέλα) ανακοίνωσε αυτή την Παρασκευή (15/3) ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νικολάς Μαδούρο, έχει επιλεγεί ως υποψήφιός του για τις επόμενες προεδρικές εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 28 Ιουλίου.

Περισσότεροι από 36.663 άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στην εσωτερική διαβούλευση. Από αυτούς, το 55% ήταν γυναίκες και το 59% ήταν νέοι. Επιπλέον, ανέφερε συγκεκριμένα ότι περισσότεροι από 70.000 άνθρωποι έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα.

Η γενική γραμματέας της οργάνωσης, Βανέσα Μοντέρο, παρουσίασε τον πρώτο απολογισμό των διαβουλεύσεων που πραγματοποιήθηκαν στις εσωτερικές δομές του κινήματος. Η  Μοντέρο,  η οποία είναι επίσης μέλος της Εθνοσυνέλευσης, επιβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος επικυρώθηκε για να αναλάβει και πάλι την ηγεσία αυτής της πλατφόρμας.

"Το 100% όσων συμμετείχαν    αποφάσισαν να συνεχίσουν να υποστηρίζουν, αλλά κυρίως να επικυρώσουν την ηγεσία του προέδρου Νικολάς Μαδούρο σε αυτή τη διαδικασία διαβούλευσης", δήλωσε.

Συνεχίζοντας εξήγησε ότι μόλις γίνει γνωστό το τελικό αποτέλεσμα, το Κίνημα Είμαστε Βενεζουέλα θα υποβάλει επίσημα την πρόταση  για τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο ως υποψηφίο στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλο (Gran Polo Patriótico).

"Μετά από αυτό, προφανώς από την πλατφόρμα του GPP, καθώς πάντα πηγαίναμε ενωμένοι, επειδή πιστεύουμε στην ενότητα μέσα στη διαφορετικότητα, θα ανακηρυχθούμε στη συνέχεια ως ομάδα", πρόσθεσε.


Αναρτήσεις ιστολόγιου