Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Εξομολογήσεις μιας δημοσιογράφου σχετικά με την Βενεζουέλα στο αγαπημένο τηλεοπτικό δίκτυο του Τραμπ


Πηγή: Cubadebate.cu

«Τα Μέσα Επικοινωνίας λένε ψέματα για την κατάσταση στην Βενεζουέλα». Αυτή που μιλά έτσι ξεκάθαρα είναι μια ανεξάρτητη ρεπόρτερ, η Άνια Παραμπίλ. Και το κάνει στο FoxNews, ούτε λίγο ούτε πολύ στην καρδιά της μιντιακής δεξιάς των ΗΠΑ, το αγαπημένο τηλεοπτικό δίκτυο του Ντόναλντ Τραμπ.

Στο βίντεο, που έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα, η Παραμπίλ καταγγέλλει τη ζημιά που έχουν προκαλέσει οι οικονομικές κυρώσεις των ΗΠΑ στο λαό της Βενεζουέλας και προειδοποιεί ότι ο Τραμπ οδεύει προς άλλον έναν πόλεμο για το πετρέλαιο.





Η δημοσιογράφος Άνια Παραμπίλ λέει αλήθειες στο FOX.
Τα ψέματα για την Βενεζουέλα δεν αντέχονται πια και η αλήθεια ανοίγει δρόμο.
Όλος ο κόσμος να δει αυτό το βίντεο.
ΔΙΑΔΟΣΤΕ!

«Φανταστείτε η Χίλαρι Κλίντον να είχε αρνηθεί να αποδεχθεί την ήττα της, μετά που έχασε τη νίκη από τον Πρόεδρο Τραμπ το 2016 και να συγκέντρωνε 24 αμερικανούς στρατιώτες για να προσπαθήσει να καταλάβει με τη βία τον Λευκό Οίκο.Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να κυκλοφορεί ελεύθερα στους δρόμους όπως το κάνει τώρα ο Γουαϊδό, στο Καράκας», διαβεβαίωσε.

Επίσης υποστηρίζει ότι η αντιπολίτευση στην Βενεζουέλα δεν έχει την αναγκαία λαϊκή υποστήριξη. «Ο Χουάν Γουαϊδό απέδειξε πάλι, ότι θα φτάσει στην εξουσία, μόνο πάνω σε ένα άρμα μάχης των Ηνωμένων Πολιτειών» συμπέρανε.

Αναρτήσεις ιστολόγιου