Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Μηνύματα αλληλεγγύης μελών της επιτροπής "Είμαστε Όλοι Βενεζουέλα"



Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της πρεσβείας της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα, μεταξύ του επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής κ. Φρέντι Χεσούς Φερνάντες Τόρες με εκπροσώπους της Ελληνικής Επιτροπής Αλληλεγγύης "Είμαστε Όλοι Βενεζουέλα", καταγράφηκαν σύντομα μηνύματα μελών της επιτροπής, στα ισπανικά και τα ελληνικά.




Αλέκος Χαλβατζής: "Ο ελληνικός λαός και η ελληνική επιτροπή "Είμαστε ΄Όλοι Βενεζουέλα" είμαστε απόλυτα εναντίον στο πραξικόπημα κατά της νόμιμης κυβέρνησης του Νικολάς Μαδούρο και εναντίον κάθε εξωτερικής απειλής με παρεμβάσεις ή αποκλεισμούς, υποστηρίζουμε τον αγώνα του βενεζουελάνικου λαού για να έχει ένα μέλλον όπως το θέλει".

Γιάννης Τσαλαβούτας: "Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε μια πραγματική μάχη του Στάλινγκραντ του βενεζουέλανικου λαού και της νόμιμης κυβέρνησής του κατά της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας και των συμφερόντων της τοπικής αστικής τάξης. Όλοι οι φίλοι της Βενεζουέλας στην Ελλάδα είμαστε αλληλέγγυοι και  υποστηρίζουμε την Μπολιβαριανή Διαδικασία και την αξιοπρέπεια του βενεζουελάνικου λαού".

Αναρτήσεις ιστολόγιου